Предаването “Заедно,българи!” – 08.06.2021г.

Каллендар

юни 2021
П В С Ч П С Н
« май    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
На 08.06.2021г. се проведе поредният брой на предаването „Заедно, българи!“ с водещ проф. Александър Томов, председател на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“,част от Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“.
В първата част на предаването професорът коментира как Държавна агенция „Национална сигурност“ влезе в специализираната прокуратура и ГДБОП. Защо МВР и прокуратурата обвиниха Александър Томов? Защо ДАНС и прокуратурата са подслушвали определени политически лица по време на протестите? На какво основание, с какъв закон,кой го е наредил това? Споменава се и за включването на бизнесмена Ветко Арабаджиев в листите на Движение „Заедно за промяна“ и рекетирането му в същата насока.
Във втората част гост е проф. Гарабед Минасян- член на Националния щаб на Движение „ЗАЕДНО за промяна“ и един от авторите на Новата икономическа доктрина на Движението. Ще има ли повишаване на цените на стоките на пазара? Кои са тези стоки? Ще се увеличат ли цените на основни инфраструктурни услуги? Усеща ли се напрежение у хората в резултат на ръста на цените? Нещо очаквано ли е? На тези и още въпроси проф.Минасян отговаря в интервюто.
В последната част на предаването гост е г-н Николай Колев – новото лице на промяната , водач на листата на Движение „Заедно за промяна“ в Бургас. Той е работил като акционер на български ресторант в Лондон , но решава да се върне в своята родина и да започне битка за една нова България. Защо Николай Колев решава да направи тази стъпка и да се върне? Защо хората в чужбина станаха толкова политически активни? Г-н Колев коментира и приоритетите си относно нови стратегии за развитието на град Бургас. Един от най-важните елементи според него е разширяването и подобряването на туризма.
Следва и заключението на проф. Александър Томов – Конференция на инициативата „ Три морета -Единство, Иновации и Свързаност“, в която взе участие и я откри президента Румен Радев.Той коментира самата инициатива, нейната задача и целите й.
Цялото предаване може да проследите в следните линкове:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*