Поредният брой на предаването “Заедно,българи!” от 01.06.2021г.

Каллендар

юни 2021
П В С Ч П С Н
« май    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
На 01.06.2021 г. се проведе поредният брой на предаването „Заедно, българи!“ с водещ проф.Александър Томов, председател на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“, част от Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“.
В първата част гост бе бригадният генерал от Държавна агенция “Национална сигурност“ Ангел Риджаков /2008-2017г./. Той коментира вътрешното ръководство на ДАНС, за промените там, имало ли е частни групировки и скандални подслушвания. Запазил ли е Делян Пеевски влияние върху ДАНС? Имало ли е корупция по висшите етажи на властта? Продължава ли това беззаконие и до днешна дата? Разкритието, че лица, които са отнели достъпа до класифицирана информация на Бойко Рашков и делата, които са разработки на Държавна агенция „Национална сигурност“ и са били присвоявани незаконно от главния прокурор – това са някои от важните неща, които разкрива Ангел Риджаков, кандидат за народен представител от листите на Коалиция Движение „Заедно за промяна“ в Пазарджик и София в предстоящите избори на 11.07.2021г.
В следващата част говорители бяха г-жа Людмила Костадинова – кандидат-кмет за Благоевград и ръководителят на нейния инициативен комитет „Заедно за промяна“ – Николай Иванов. Г-жа Костадинова коментира мотива за включването й в тази надпревара, целите и основните й приоритети, градът Благоевград, имащ нужда от спасение, истината за разграбването и фалита на фабриката „Булгартабак Холдинг“ АД и пострадалите хора от управлението на ГЕРБ. Николай Иванов изложи главните си аргументи защо подкрепя Людмила Костадинова. Защо жените тръгват към властта? Ще се подобрят ли социалните въпроси в Благоевград, ако г-жа Костадинова стане кмет? На тези интересни въпроси г-жа Костадинова даде подробни отговори.
В последната част на предаването „Заедно българи“ проф. Александър Томов анализира случая с откраднатите пари за газопровода „Комотини – Стара Загора“. Акцентира се на няколко основни въпроса, които ще бъдат изпратени от Коалиция Движение „Заедно за промяна“ в писмен вариант към г-жа Тодора Георгиева- изпълнителният директор на компанията, а именно: Какви са причините за забавянето на проекта?; Отпуснати ли са осемте милиона евро за байпаси и отклонения от този газопровод по отношение на Кърджали и Димитровград?; Влезли ли са в сметките на дружеството?; Има ли действително решение,че тези две отклонения не са направени или просто са отписани?
Цялата дискусия на гостите можете да проследите в следните линкове:

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*