Служебният кабинет – това ли е началото на промяната?

Каллендар

май 2021
П В С Ч П С Н
« апр.   юни »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

На 11ти май се проведе поредния брой на предаването „Заедно, българи!“ с водещ проф. Александър Томов, председател на ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“, част от Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна“.

В първата част на предаването проф. Томов направи анализ на определения с указ на Президента Министерски съвет с премиер-министър Стефан Янев. Според Томов министрите в кабинета са предобладващо хора с качества, експертиза и принципни такива.

Във втората част на предаването гостува проф. Гена Велковска – част от професорския екип на Движение „ЗАЕДНО за промяна“ и част от ръководството на Новия пенсионерски съюз.

Проф. Велковска заяви, че управлението на ПП ГЕРБ е най-унищожителното явление след 1990г. за България и нейния народ. Тя допълни, че кабинетът назначен от Румен Радев съдържа експерти, знаещи и квалифицирани лица. Тя припомни на зрителите, че една от основните цели на Движение „ЗАЕДНО за промяна“ бе именно знанието, академичността и експертизата да дойдат на власт като контрапункт на невежеството, мутрите и неграмотността.

В третата част на предването бяха зададени десетки въпроси постъпили на редакционния телефон на предването и пощата от граждани. Най-важните и значими от тях бяха  зададени от младите политоложи – Дарина Велкова и Вилислава Добринова. Проф. Томов имаше честта и удоволствието да отговори на всички поставени питания, които касаеха теми от правомощията на служебния кабинет, до „освещаването“ на гумена лодка на Военноморския ни флот, пенсиите, предстоящия конгрес на Българския футболен съюз и формата на явяване на Движение „ЗАЕДНО за промяна“ на предстоящите избори.

Проф. Томов завърши с анализ на приетата в Букурещ декларация на държавните членки на НАТО от централна и източна Европа и политическите последствия от този документ.

Цялото предване може да наблюдавате тук:

https://eurocom.bg/show/zaedno-bulgari/11107

https://eurocom.bg/show/zaedno-bulgari/11108

https://eurocom.bg/show/zaedno-bulgari/11109

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*