Възможна ли е промяна след изборите в сферата на здравеопазването и икономиката. Успех за Мария Бакалова

Каллендар

март 2021
П В С Ч П С Н
« февр.   апр. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Първият гост в днешното предаване се казва д-р Емил Лилов. Той е известен български специалист по здравен мениджмънт, педиатър, човек който ръководи листите на Движение “ЗАЕДНО” за промяна във Видин и Ловеч. Той има конкретни възгледи и идеи как да се промени българското здравеопазване, как може да стане по-добро за хората. Първата основна тема, която коментираха беше как д-р Лилов вижда голямата промяна в българското здравеопазване, което хоратат очакват да се случи. Възможно ли е това изобщо да се случи и кои са факторите, които оказват основно лияние да сме в подобна ситуация.

Следващият гост на предаването беше проф. Гарабед Минасян, той е един от големите български икономисти и международно признат учен. Тяхната основна тема на разговор с водещия на предаването проф. Александър Томов беше свързана с икономиката, тъй като хората чувстват затруднения, защото кризата продължава. Коментираха какво може да се направи в момента,особено след пандемичния период, в какво състояние са българските институции-основно внимание обърнаха на точно тези въпроси. На преден план поставиха един въпрос, който предизвика доста вълнение в света на икономистите, а именно, че от България изтичат значителни средства в големи количества.

И в края на предавнето водещият-проф. Александър Томов изказа своите поздравления. Тя е първата българка, която ще се бори за най-престижния приз в света на киното-“Оскар”, номинацията й е за актриса в поддържаща роля. Бакалова ще се бори за статуетката със сериозна конкуренция. Останалите номинирани в категорията са Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сийфрид и Юн Ю-джун.

 

Цялото предаване може да изгледате на посочените ленкове:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*