Движение ЗАЕДНО за промяна ще участва на предстоящите избори – с единствена по рода си програма и достойни кандидати!

Каллендар

декември 2020
П В С Ч П С Н
« ное.   ян. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

На 12ти декември се проведе предпразнично заседание на Националния координационен съвет на Движение ЗАЕДНО за промяна, част от която е Българска Социалдемокрация – Евролевица.

Проф. Александър Томов представи научния екип, който стои зад Програмата за ускорено икономическо развитие на страната. Всъщност Движение ЗАЕДНО за промяна е единствената политическа организация с ясна и конкретна програма за излизане на България от дъното на Европа. Останалите парламентарни и извънпарламентарни субекти ако изобщо поддържат интернет страници, част от тях имат нещо подобно на програмни документи, които представляват общи приказки и празни констатации. Авторите на единствената програма съставена от експерти-макроикономисти, а не е политически лаладжии са:

–          проф. Александър Томов

–          проф. Ганчо Ганчев

–          проф. Гарабед Минасян

–          проф. Динко Динков

–          проф. Лъчезар Аврамов

–          проф. Иван Станков

 

и редица други.

На 28ми март предстоят решаващи за оцеляването на България парламентарни избори, на които Движение ЗАЕДНО за промяна ще участва, за да предложи на българската общественост своята уникална политическа програма за ускорено развитие на страната съчетано с интелигентни и морални кандидати, а не обсебени от материалното продажни душици и шушумиги като 99% от депутатите в настоящия парламент.

Изказвания по организационно-политически и коалиционни въпроси направиха политическият секретар Димитър Митев и координаторът за северозападна България – Мая Антова.

В типичния си артистичен стил пък председателят на Новия пенсионерски съюз – Петър Петров направи изказване и представи свой авторски фейлетон.

С пожелания за здраве, оставка на мутрите и ново правителство съставено от интелигенти и достойни хора съмишлениците на заедността и промяната се разделиха до нови срещи.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*